SKREVET AF: Patirck Toffgaard og Ari

SKREVET AF: Patirck Toffgaard og Ari

I går aftes blev der meldt ud fra udenrigsministeriet at den danske statsminister Lars Løkke i årevis har planlagt et velorienteret kup hvor samtlige medsammensvorne er verdenskendte politikere.

Integrationsminister Inger Støjberg (V) udtalte i dag at Lars i flere år har planlagt at tage kontrol i landet udelukkende ved brug af fysisk vold. Han har bestukket højt siddende udenlandske embedsmænd som skulle siges at skaffe ham våben. Statsmænd som Putin, Assad, Makron, Kim Jong Un, Merkel og den amerikanske Præsident Donald Trump har alle sammen kendt sig skyldig i sagen. Diverse vicepræsidenter i de forskellige lande er nu ved at indtage deres pladser og gøre op med deres forgængere.

 

Den russiske præsident Putin der har haft magten i snart 20 år er blevet udskiftet med den 33 årige Rytmikpædagog Henning fra Slagelse, hans speciale er modellervoks og ønsker at føre Rusland en mere fredelig vej, noget med urte-the og jazzmusik.

 

Angela Merkel tidligere Bundes kansler i Tyskland var en stor fan af flygtninge i landet, sådan bliver det ikke længere den nye Bundes kansler Hadolf Itler har nemlig aldrig set en mørk person da han er vokset op i sin fars kælder han vil lade den rene race sejre med krysantemumbomber, vandtortur og Trine Dyrholm. Dansk folkeparti støtter ham i dette forlag.

 

Den 45’ende Præsident af USA bliver ved magten, men ikke i de forenede stater, han skal nemlig være Nordkoreas arbejderpartis nye formand: Hans Kæreste Kim Jong Un som var tidligere formand er så blevet hjemmegående husmor for deres 2 kinesiske humlehejre.

 

Assad som var Syriens præsident er blevet afløst af Muhammed al akbar som har en side beskæftigelse kørende som er formand for terrororganisationen Islamisk stat. Vi kunne desværre ikke får en

 

udtalelse fra Lars Løkke da han meget hurtigt efter denne skandale blev udleveret til det irakiske retssystem.